Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

MondialSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Callaway Midi Travelcover met wielen

Callaway Midi Travelcover met wielen

Callaway Midi Travelcover met wielen

Deze Callaway travelcover is aan de bovenkant extra verstevigd, zodat uw golfclubs ongeschonden weer uit de travelcover gehaald kunnen worden.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 660,89 Incl. BTW € 799,68

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 660,89 Incl. BTW € 799,68

Callaway Midi Travelcover met wielen Beschrijving

Een travelcover van Callaway is een heel mooi product om weg te geven, aangezien uw relaties iedere keer dat zij een golfreis maken hun golftas meenemen in deze fantastische travelcover met uw naam daar op. Deze Callaway travelcover is aan de bovenkant extra verstevigd, zodat uw golfclubs ongeschonden weer uit de travelcover gehaald kunnen worden. Deze Callaway travelcover heeft geen wielen, maar weegt slechts 1,7 kg en is dus heel licht en gemakkelijk om te dragen. De travelcover is water/en vuil afstotend.

-Afmetingen travelcover 135cm x 44cm x 30cm
-Borduursel 7.000 stiksels
golfpromo.nl

Over golfpromo.nl

Golfpromo.nl is al meer dan twintig jaar de grootste leverancier van golfartikelen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor golfballen en golfartikelen met een logo. Golfballen bedrukken wij met tampondruk, maar we bedrukken ook kleding en we borduren ook kleding. Wij doen altijd ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken
Meer over ons

Neem contact op

Betaal methode