Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

MondialSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Taylor Made Travelcover Staff met wielen

Taylor Made Travelcover Staff met wielen

Taylor Made Travelcover Staff met wielen

Deze Taylor Made travelcover is aan de bovenkant extra verstevigd, zodat uw golfclubs ongeschonden weer uit de travelcover gehaald kunnen worden.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 2.761,59 Incl. BTW € 3.341,52

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 2.761,59 Incl. BTW € 3.341,52

Taylor Made Travelcover Staff met wielen Beschrijving

Deze Taylor Madetravelcover is een heel mooi product om weg te geven, aangezien uw relaties iedere keer dat zij een golfreis maken hun golftas meenemen in deze fantastische travelcover met uw naam daar op. Deze Taylor Made travelcover is aan de bovenkant extra verstevigd, zodat uw golfclubs ongeschonden weer uit de travelcover gehaald kunnen worden. Deze Taylor Made travelcover heeft wielen en is dus zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft niet te dragen, maar u kunt de travelcover steeds duwen of trekken waar nodig en uw rug niet onnodig belasten.

-Afmetingen travelcover 140cm x 50cm x 38cm
-Borduursel 7.000 stiksels
golfpromo.nl

Over golfpromo.nl

Golfpromo.nl is al meer dan twintig jaar de grootste leverancier van golfartikelen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor golfballen en golfartikelen met een logo. Golfballen bedrukken wij met tampondruk, maar we bedrukken ook kleding en we borduren ook kleding. Wij doen altijd ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken
Meer over ons

Neem contact op

Betaal methode