Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Callaway Warbird Plus

Callaway Warbird Plus

Callaway Warbird Plus

De Callaway Warbird Plus is een bal die ver vliegt en vooral een bal is die geschikt is voor golf(st)ers die lengte in hun slagen willen hebben.
Aantal Prijs per stuk Totaal
240 € 1.59 381.60
480 € 1.55 744.00
960 € 1.49 1,430.40

* Verplichte velden

Excl. BTW € 381,60 Incl. BTW € 461,74

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 381,60 Incl. BTW € 461,74

Callaway Warbird Plus Beschrijving

Callaway is natuurlijk één van de beste golfmerken in de wereld. Zij produceren alleen hoogwaardige golfprodukten en dat geldt natuurlijk ook voor de golfballen die zij maken.

De Callaway Warbird Plus is hier een mooi voorbeeld van. Deze bal is goed betaalbaar en geeft een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De Callaway HEX Warbird is een bal die ver vliegt en vooral een bal is die geschikt is voor golf(st)ers die lengte in hun slagen willen hebben. De bal genereert niet veel spin, waardoor de bal weinig afwijking zal krijgen.
golfpromo.nl

Over golfpromo.nl

Golfpromo.nl is al meer dan twintig jaar de grootste leverancier van golfartikelen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor golfballen en golfartikelen met een logo. Golfballen bedrukken wij met tampondruk, maar we bedrukken ook kleding en we borduren ook kleding. Wij doen altijd ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken
Meer over ons

Neem contact op

Betaal methode